Saturday 5 August 2017

Optioner Chicken Lager


Att bli bekant med Options Trading. Många handlare tror på en position i aktieoptioner som ett lagerutbyte som har högre hävstångseffekt och mindre obligatorisk kapital. Tillsammans kan alternativen användas för att satsa på riktningen av ett aktiekurs, precis som beståndet i sig Men alternativen har olika egenskaper än aktier och det finns mycket terminologi som man måste lära av. Alternativ 101 Två typer av alternativ är samtal och sätter När du köper ett köpalternativ har du rätt men inte skyldigheten att köpa en lager till aktiekursen när som helst innan optionen löper ut När du köper ett köpoption har du rätt men inte skyldigheten att sälja ett lager till aktiekursen helst före utgångsdatum. En viktig skillnad mellan aktier och optioner är att lagren ger dig en liten äganderätt i företaget medan optioner är bara kontrakt som ger dig rätt att köpa eller sälja aktien till ett visst pris vid ett visst datum. Det är viktigt att påminna om R att det alltid finns två sidor för varje alternativ transaktion en köpare och en säljare Så för varje köp eller köpoption som köpts finns det alltid någon annan som säljer den. När enskilda säljer alternativ skapar de effektivt en säkerhet som inte fanns före detta Är känt som att skriva ett alternativ och förklarar en av de viktigaste alternativkällorna, eftersom varken det associerade företaget eller alternativen byter ut emissionsoptioner. När du ringer ett samtal kan du vara skyldig att sälja aktier till aktiekursen helst före utgångsdatumet När du skriver en uppsättning kan du vara skyldig att köpa aktier till aktiekursen när som helst före utgången. Aktuella aktier kan jämföras med spel på ett kasino där du spelar mot huset, så om alla kunder har en otrolig sträng av Lycka till, de kan alla vinna. Träningsmöjligheter är mer som vadslagning på hästar på racerbanan där de använder parimutuel vadslagning, varigenom varje person satsar mot alla andra människor där Spåret tar helt enkelt en sma ll skära för att tillhandahålla anläggningarna Så, handelsalternativ, som hästspåret, är ett nollsumma spel Alternativköparens vinst är alternativet säljarens förlust och vice versa eventuellt avlöningsdiagram för ett köpoption måste vara spegelbilden av Säljarens utbetalningsdiagram. Anskaffningspris Prissättningen på ett alternativ kallas dess premie Köparen av ett alternativ kan inte förlora mer än det initiala premie som betalats för kontraktet, oavsett vad som händer med den underliggande säkerheten Så är risken för köparen aldrig mer än det belopp som betalats för optionen. Vinstpotentialen är å andra sidan teoretiskt obegränsad. Till skillnad från det premie som inkommit från köparen tar säljaren av ett alternativ risken att behöva leverera om ett köpoption eller leverans Om ett säljoption av aktierna i aktierna Om inte detta alternativ omfattas av ett annat alternativ eller en position i det underliggande aktieret kan säljarens förlust vara öppen, vilket betyder att säljaren kan förlora mycket mer än det ursprungliga premiet mottagna. Typer Du borde vara medveten om att det finns två grundläggande stilar av alternativ American and European En amerikansk eller amerikansk stil kan utnyttjas när som helst mellan inköpsdatum och utgångsdatum. De flesta börshandlade alternativen är amerikansk stil och alla aktieoptioner är amerikanskt stil En europeisk eller europeisk stil kan endast utnyttjas vid utgångsdatum Många indexalternativ är europeisk stil. När streckpriset för ett köpalternativ är över aktiens aktuella pris är samtalet ut Av pengarna när aktiekursen ligger under aktiens pris är det i pengarna Putoptionerna är exakt motsatta, det är inte pengar när aktiekursen ligger under aktiekursen och i pengarna när aktiekursen ligger över aktiekurs. Notera att optionerna inte är tillgängliga till något pris Aktieoptionerna handlas vanligtvis med strejkpriser i intervall mellan 2 50 upp till 30 och i intervaller om 5 ovanför. Endast strejkpriser inom rimligt område runt Aktuellt aktiekurs är vanligtvis handlade. Fånga alternativ eller alternativa pengar kan inte vara tillgängliga. Alla optionsoptioner löper ut vid ett visst datum, kallat utgångsdatum. För vanliga noterade alternativ kan det vara upp till nio månader från Datumoptionerna är först noterade för handel Långfristiga optionsavtal, kallade LEAPS, finns också tillgängliga på många lager, och dessa kan ha utgångsdatum upp till tre år från noteringsdagen. Optioner upphör officiellt på lördagen efter den tredje fredagen den Utgångs månad Men i praktiken innebär det att alternativet löper ut den tredje fredagen, eftersom din mäklare är osannolikt att vara tillgänglig på lördag och alla börser är stängda. Mäklare-till-mäklare uppgörelser görs faktiskt på lördag. , Som har en tredagars avvecklingsperiod alternativet lösa nästa dag För att lösa på utgångsdatum lördag måste du utöva eller handla alternativet före slutet av dagen på fredag. Bottom Line Most opti på handlare använder alternativ som en del av en större strategi baserad på ett urval av aktier, men eftersom handelsalternativ är väldigt olika från handelslagret bör börshandlare ta sig tid att förstå terminologin och begreppen alternativ innan de handlas. som en förvaringsinstitut lånar medel som förvaras i Federal Reserve till en annan depositarinstitution.1 En statistisk åtgärd av spridningen av avkastningen för ett visst värdepapper eller marknadsindex Volatilitet kan antingen mätas. En akt som amerikanska kongressen antog 1933 som banklagen , som förbjudna handelsbanker att delta i investeringen. Nonfarm lön hänvisar till något jobb utanför gårdar, privata hushåll och nonprofit sektorn US Bureau of Labor. Valutakortet eller valutasymbolen för den indiska rupien INR, valutan i Indien The Rupi består av 1. Ett första bud på ett konkursföretag s tillgångar från en intresserad köpare vald av konkursbolaget Från en pool av bidders. Store-Purchased Chicken Stocks, Reviewed Vilka är de bästa. Om du kunde göra en klar buljong ur gräddfil-och-lök Pringles så är det här det skulle smaka så att jag släcker pulvret från mina fingrar, men jag skulle inte laga mat med det här. Mark Bittman vill att du slänger ut din butik - Köpt kycklingmälda Michael Ruhlman som skriver att du alltid har en god måltid till hands när du har hemlagad matlagning i frysen, håller med honom Och båda säger att en tio minuters grönsakssammare kommer att trumma allt som kan komma ur en burk eller En kartong. Jag skulle gärna ha en frys full av kycklinglager, och ibland gör jag Men det mesta är att det är lågt på min lista över prioriteringar, även om mitt schema tillåter det, kanske inte vädret. Så vad sa Tjej med en allvarlig nudelsoppa vana att göra. Dont missa mig där är ingenting som rika, hemlagad kycklingmassa, skakande med gelatin Men det var fel på Bittman-Ruhlman-kycklingbroth-agendan, och det är en som delas av abstinens-only sex education Vi kommer oundvikligen att glida upp, så vi nee D att bli informerad om alternativen. Eftersom anläggningen vann inte berätta vad de är, bestämde jag mig för att ta reda på mig själv, jag samlade varje märke av kycklingslager i min mataffär med hjälp av partier av de riktiga grejerna och tio minuters förundran buljong är min skepsis tydlig för jämförelse Mina resultat, efter hoppet. Noter på smaksättning. Stock och buljong är inte tekniskt samma Kyllingbeståndet bör tillverkas med mestadels ben och skrot. Dess höga gelatinhalt ger kropp till såser. Kycklingbuljong, på Å andra sidan borde vara gjord av kycklingbitar med högt kött-till-ben-förhållande. Den uttalade köttiga smaken är perfekt för klassisk kycklingsoppa. Men de flesta tillverkare och många kockböcker ignorerar denna skillnad, så jag har testat varje produkt för användning i både soppor och såser Varje deltagare smakades varmt, sänktes sedan med hälften och smakade igen. Kriterierna. Smak Jag letar efter ren, aromatisk smak som inte behöver maskering. Jag vill ha en buljong som jag kan använda, oadornad i nudel eller matzo H boll soppa. Salt innehåll Av skäl som inte har något att göra med min hälsa, vill jag ha så lite salt som möjligt i min kycklingstock Detta är mindre viktigt om jag gör en snabb soppa, men om jag planerar att minska lageret att göra en sås, jag måste kunna styra kryddan. En del gelatin i hemlagad bestånd ger en rik munkänsla som blir ännu rikare eftersom den minskar. Denna munkänsla är den mest elusiva kvaliteten i köpta lager. Benchmark. Homemade kycklingsbuljong Detta Det är de goda sakerna Det wobbles när det är kylt, har lager på smaklagret och kräver inget annat än en kyckling, aromatiska grönsaker och kranvatten. Inget mer, det vill säga om du inte räknar den dolda, potentiellt dyraste ingrediensen fyra timmar av Min tid och spis Efter att ha sagt det gjorde jag sopa de ajo med det, och det var spektakulärt. Contenders. College Inn Chicken Broth Salt dominerar uteslutandet av alla andra smaker och en bedrägligt rik munkänsla visar sig vara arbetet med MSG Det sa svagt Metall eftersmak som bara förvärras på att minska s s produkter som den här som drabbas av Bittmanens vrede. Rekommenderas inte. Allmän s Chicken Stock Är det här det bästa du kan göra, herr Lagasse jag smakade inget bevis på de många aromatiska grönsaker som anges i ingredienserna S mycket salt och har en udda, pulverformig munkänsla, som sönderdelad kyckling, skulle jag vidarebefordra den här sönderkopplingens kycklingbuljong. Det är svårt att tro att det var min mors favoritbuljong när jag växte upp. Smakade nu med sin aggressiv salthet och stark vegetabilisk smak, jag påminde om selleri salt och längtar efter en Bloody Mary utan smak, det är inget annat än flytande kryddor. Swanson s Chicken Cooking Stock Även från Swanson s är denna produkt ny på marknaden och Långt överlägsen företagets regelbundna kycklingsbuljong Den har en uttalad, söt smak av morot och lök och den rika smaken av välkokta kycklingbenet för salt för att minska mycket, men en bra kandidat för nudelsoppa, särskilt w med ett stänk av sherry eller kinesiskt matlagning. Hörb-Ox Instant Chicken Bouillon and Seasoning Om du kunde göra en klar buljong ur grädde-och-lök Pringles så är det här det skulle smaka så att jag kanske slickar pulvret av mina fingrar , Men jag skulle inte laga mat med detta. Glace de Poulet Gold Denna gelatinerade hockeypuck med kycklingens essens är upplöst i vatten för att göra 2 pints of stock Jag förväntar mig mer sötnos från morötter och lök, men annars är smaken rik och Runda och förbättrar verkligen på att minska Den extra gelatin ger en anständig kroppsdel, vilket gör det till en toppkonkurrent för saucemaking. Jag är ännu mer entusiastisk om den här produkten om de utelämnade saltet. Lyckligtvis är beloppet inte överväldigande. Kökens grunder Naturkylling Lager Minsta salt av alla märken som jag försökte, det kan tåla lite måttligt minskande Med tydligt märkbara anteckningar av svartpeppar, bukt och timjan smakar det rent, till och med respektabelt. Jag använder det här i en nudelsoppa. Mark Bittman s quick ve getable simmer Av konserverad buljong skriver Minimalist Simmer en morot, en selleri stjälk och en halv lök i ett par koppar vatten i 10 minuter och du blir bättre Jag följde hans instruktioner till brevet och slutade med en överraskande doftande men helt smaklöst, vegetabiliskt te, jag kan använda det i en linssoppa. Jag kan till och med försegla min panna med det i en nypa. Men om jag behöver nudelsoppa och jag behöver det snabbt, så är det inte alls för mig. Om du Behåll den typ av kök där hemlagad kyckling är alltid till hands, jag berömmer båda och avundar dig Men om du råkar glida upp, så s vad du ska använda. Bäst för snabba soppor Swanson s Chicken Cooking Stock, Kök Basics Natural Chicken Stock. Bäst för såser Glace de Poulet Guld, Kök Basics Natural Chicken Stock. How att göra det bästa kycklingslaget. Få en fråga för Allvarliga Eats Skicka dina frågor till e-postskyddade och var vänlig och ta med ditt Serious Eats användarnamn i din email. Alla frågor kommer att läsas. , men tyvärr kan inte alla vara en nswered. Different skärningar av kyckling producera buljonger i olika färger, men don t låt utseendet lura dig Fotografier Vicky Wasik. Get receptet. What är de nycklar till att göra en rik kyckling lager. Jag är inte nöjd med smak av mina lager de Smaka inte på något som de rika buljonger jag äter på restauranger Vad kan jag göra för att göra en riktigt bra allmännyttig beståndsdel. Kycklingbeståndet är den hemliga ingrediensen i restaurangmat En bra kyckling bör ha en anständig kropp tillsammans med en mild smaklig smak det förbättrar snarare än att konkurrera med såserna, glasyren och soppbassängerna du gör med det. Det finns många knep för att böja upp en grundläggande kycklingmassa och lägga till nötkött som inte är en av dem. Till exempel slänger jag ofta kyckling Fötter för extra gelatin, vilket gör en stor skillnad i beståndets viskositet I stället för att vara tunt som vatten har det gelatinösa beståndet mer kropp och en lite klibbig konsistens när den torkar på dina läppar några av de egenskaper som krävs för en stor sås. Ll a LSO använder min tryckkokare för att göra lager hemma, eftersom det påskyndar processen helt och hjälper till att försegla i smak som annars kokar ut i luften när stocken simmrar och ångar. Vissa människor använder marken kycklingkött och tungt hackade - ifrån varandra ben för att öka smak och kropp kan någon ökning av ytan hjälpa till med smak och gelatin extraktion. Jag har även tagit en sida från dashi regelboken genom steeping kombu, en typ av tång som är rik på glutaminsyra, aminosyran som S som är ansvariga för den tillfredsställande smakfulla smaken av umamirika livsmedel. Men alla dessa lageruppgraderingar kräver speciella shoppingresor, utrustning eller extraarbete. För de av oss som redan lager lager ofta och är villiga att ta problem, så S great Men det finns för många människor som aldrig gör sitt eget lager hemma, och komplicerar det med sådana sorters extrafunktioner gör lite för att uppmuntra dem att försöka. Så här istället för att komma fram till de mest lurade, arbetsintensiva kycklinglager, jag Vill titta på några av de faktorer som kan påverka kvaliteten på en väldigt grundläggande vit kycklingstock, förmodligen den mest mångsidiga typen av lager och en som inte kräver rostning av ben eller grönsaker. Mitt mål är att ge dig ett mycket enkelt lagerrecept Det är extremt lätt att göra hemma utan några speciella ingredienser. Vad gör ett bra lager. I mina ögon bör en bra vit kycklingfyllning ha en fullständig ren smak av kyckling och aromatiska grönsaker och ha mer kropp än vatten om det geler åtminstone något när det är kyldt, det är ett gott tecken när det gäller kroppen. Samtidigt bör ett bra baslager inte ha några särskilt starka eller okonventionella smaker. Målet här är mångsidighet, så vi vill se till att det kommer att Arbeta med alla typer av recept En infusion av ginger eller arom av dragon kan vara underbar i vissa applikationer, men de är också mycket specifika smaker som vi kanske inte vill ha i en basstock. Vi vill inte nödvändigtvis ha en smak av lager för att dominera en dis H gjorde med det, vi vill bara ha den rätten att bli berikad av beståndet. Faktum är att många av de rika restaurangbuljongerna som nämns i frågan uppifrån är gjorda från lager ensam. En av de sätt som restauranger kommer till sådana djuplagda buljonger Och såserna ska börja med ett lager istället för vatten och sedan förbättra det ytterligare, tillagning ännu fler aromatiska ämnen och kött och minska det för att koncentrera smaker. De är nästan som dubbla bestånd, med vilka specifika ingredienser kocken har byggt in i dem . Så istället för att tänka på lager som färdig produkt som ska smaka som en buljong serverad på en restaurang, är det bättre att tänka på lager som ett byggsten som är till hjälp för att komma fram till den slutliga djupa och komplexa smaken. Byggstenarna av Lager. En mycket grundläggande vit kyckling är en ganska enkel affär Det är gjord med vatten, kyckling, aromatiska grönsaker som lök, morot och vitlök, och sedan örter De exakta ingredienserna är upp till kocken jag arbetade för en kock som hatade cele Ry, och det fanns inget lager i restaurangen som någonsin innehöll en selleri-ribba, var hans lager och såser exemplifierande, förresten Vissa kockar kommer att lägga till andra aromatiska grönsaker, som fänkål eller purjolök eller en mängd olika örter, från persilja till timjan och Bay leaves. There är ingen rätt eller fel här, det är bara en fråga om preferens och smakprofil du letar efter. För det här lageret, jag m hålla det otroligt enkelt kyckling, morot, lök, vitlök, selleri och persilja att S. Låt oss titta närmare på var och en av dessa. Tänk på kycklingen. Stocken kan tillverkas med en hel kyckling, någon av dess delar, eller en kombination. I praktiken görs det vanligen med en kycklingens skrot och ben Det är redan slaktat för andra användningsområden. Det hjälper dock att veta hur varje del av en kyckling kan förändra smaken av lager. För att få reda på gjorde jag flera lager av lager, var och en med exakt samma mängd kyckling, aromatiska grönsaker, Och vatten Det enda jag bytte var skuren av kycklingbenfritt bröst Köttbenfria ben köttvingar ben och sedan en hel kyckling. Till hänsyn till skillnader i pottstorlek och avdunstningshastigheter mättade jag de slutliga lagren och tillsatt vatten för att få dem upp till samma volym. Dessa spädde dem lite, men borde ha hjälpt Korrigeras för skillnader i smakintensitet på grund av variationer i vattenvolymen. Som du kan se i bilden ovan påverkas färgen på slutbeståndet av den kyckling som används. Men det här är det som blir intressant Det lättaste, mest utspolade - klockande lager var den som gjordes med benfritt kycklingbröst. Jag förväntade mig att beståndet, både baserat på dess färg och även bristen på smak i kycklingbröst i förhållande till de andra delarna, var minst smakrika. Men här är hur varje lager smakade. I stället för att prova smaklösa och skölja ut, producerade kycklingbröstet det renaste provsmakningssteget med den mest intensiva kycklingmakten. Men det producerade också den tunnaste beståndsdelen, när det gäller kropp. Lårköttet producerade också en ljusstark sto ck, men den hade en muddigare, mindre ren smak än bröstkorget. Vingarna producerade beståndet med den största kroppen, vilket är meningsfullt med tanke på antalet bruskrika leder i varje vinge. Men smaken var inte heller som kyckling-y Som bröstbeståndet. Bones gjorde också ett lager med en mindre distinkt kyckling smak, men de bidrog med några basnoteringar som var trevliga. Hela kycklingen producerade en mid-of-the-road lager, inte lika gott som kycklingbröststocken, men inte så lerig som några av de andra. Jag trodde initialt inte mina resultat, eftersom jag i allmänhet tänker på kycklingbröst som den minst smakfulla delen av fågeln. Så skickade jag ett meddelande till Kenji för att se vad han trodde faktiskt som kartlägger exakt med Tester som jag gjorde för min bok och test som jag gjorde på Cooks Illustrated Chicken Breast har den renaste smaken, men inte så mycket kropp, skrev han tillbaka. Okej då kanske jag inte är galen trots allt. Det är bra och utmanade definitivt några av Mina egna antaganden, men jag kan verkligen inte rekommendera att göra lager Från dyra stycken som kycklingbröst, om inte pengar verkligen är oro. Om du samlar skrot av kyckling till lager, visar det sig åtminstone att det är bättre om det är möjligt att försöka få lite vitt kött i blandningen Tillsammans med ben för basnotor och vingar för gelatin. Giver frågan om kvalitet mot kostnad, jag dar mot vingar som det enda bästa alternativet för att ge en bra balans mellan rik konsistens, anständigt kyckling-y-smak och relativt låg kostnad, men om du är den typ som gillar att samla kycklingskrot och slaktkroppar eller kan hitta dem till salu billigt på marknaden så kommer du att göra det bra med vilken kombination av billiga skrapor du väljer att använda. Om du gör en tunn, smakfullt lager och tillsats av lite olavlat gelatin kan hjälpa till att öka kroppen. Jag fann att ett paket ojämnt gelatin mjukades i 1 4 kopp kallt vatten och blandades sedan i 1 kvart i lager gjorde ett bra jobb med att förbättra kroppen utan att trycka på lageret i konstigt klibbig, jellied te Rritory. Arming Aromatics. En annan stor fråga med lager är hur man hanterar aromaterna. Det är vanligt att bara kasta halverade lökar och stora bitar morot och selleri i potten. Men det är det bästa sättet. För att få reda på, gjorde jag en ny Lager av lager I en tillade jag aromaterna direkt till vattnet i stora bitar halverade lökar och stora bitar morot och selleri I en annan laxade jag aromaterna och lade dem direkt till vattenkärlet. Därefter kokades aromatiska ämnen. I den tredje , Jag huggade aromaterna och sauted dem först i en neutral olja tills mjukad och genomskinlig, sedan tillsatt vattnet och kycklingen. Sauted sedan kokta aromatics. From bilden kan du se att de sauted aromaterna producerade det mörkaste beståndet även om jag borde påpeka Att jag inte låter dem synligt bruna alls medan de sautade, men det skapade också ett lager med en vegetabilisk smak som smakade mindre fräsch för mig, som om de hade varit överkokta till punkten av murkänsla. Hela aromaten gjorde under tiden en lager med leaserna T smak, vilket tyder på att ytarean verkligen gör skillnad när det gäller smakutvinning, även med en utökad matlagningstid på ett lager. De släta kokta tärnade aromaterna smakade bäst för mig och mina andra smakare och producerade ett lager som var både rent och smakfullt. Skummande frågan. Det är verkligen nödvändigt att skumma skummen. En av de saker som skrämmer hem kockar från att göra lager är tanken att det måste försiktigt tenderas att skummas ofta med olja och scum som flyter till Ytan. Jag ville se om det var verkligen så mycket att skippa skidningen, så jag gjorde två andra lager av lager, båda exakt samma, förutom en skummad och en som jag inte gjorde. Eftersom skimming tar bort vätska justerade jag volymen efter Matlagning, som jag hade gjort med ovanstående bestånd, för att försäkra oss om att vi smakade ungefär lika koncentrationsförhållanden. Jag försäkrade med båda lagren för att hålla dem vid en mycket mild simmer när de kokades, eftersom koksens turbulens kan fungera mycketDen ytan skummade tillbaka in i buljongen, vilket inte var mitt mål. En de var färdiga, jag var finanställd. De sista lagren var anmärkningsvärt lika. Om något var det skumma beståndet en liten bit klarare än den skummade Definitivt motsägna mina förväntningar. Jag har inte en bra förklaring till det här men här är en teori jag har kommit på. Många av det skum som initialt flyter till ytan av ett lager är protein från några av köttets vätskor. Consomm, som är koncentrerad kristallklar buljong, är en av de klassiska teknikerna för att klargöra vätskan med en proteinflotta på ytan, ofta gjord av äggvitorer. Kanske, med en noggrann nog simmar, proteinbotten som kommer till ytan av Beståndet slutar fungera som en konservs proteinflaska, fångar partiklar i buljongen och klargör det i processen. Om beståndet simmas och hanteras försiktigt, blir de orenheter som inte kommer att fördelas tillbaka i buljongen och kan finmassas ut. Hur som helst , Det här testet antyder att så länge du håller värmen låg och har en finmask, så är du säker att du lämnar lageret utan att skumma det. När det gäller fettet som ackumuleras på ytan, tycker jag att det är lättast att ta bort en gång i lagret Har kylt och fettet har congealed på ytan. Det är emellertid värt att nämna att jag testat dessa bestånd i mindre satsstorlekar. Det är möjligt att större partier kan skapa ett djupare lager av fett på ytan vilket i sin tur kan påverka lagerets smak och klarhet på ett annat sätt. förhållandet och tillagningstiden. En av nycklarna till bra lager är helt enkelt att inte späda det för mycket. När jag började mina tester var jag begränsad av pottstorlek och dimension och fick använda 1 pund kyckling per 2 liter vatten mer och jag överflödde mina mindre krukor men det producerade lager som var lite för svaga. I efterföljande satser stötte jag upp kycklingen och fann att du vill ha minst 2 pund kyckling per 2 kvarter vatten, en 1 2 viktförhållande Idealiskt, men du lägger till ännu mer kyckling I en stor lagergryta kunde jag få en hel 8 pund kyckling nedsänkt i 4 gallons vatten, vilket gav de rikaste och mest smakrika resultaten För var 2: e kvart Av vatten, jag tillade också minst 1 hel stor tärnad lök, 2 stora tärningar ca Rottor, 2 salladslipor och ca 4 krossade vitlöksklyfta En fin persilja persilja kompletterar den, även om färska timjan och vikblad är också bra att inkludera. Det minsta förhållandet mellan ett kilo kyckling per kvarts vatten var tillräcklig för att extrahera Tillräckligt med gelatin från vingarna för att ge mig det här löst gelade lageret ovan Om du kan packa i ännu mer kyckling och aromater, blir ditt lager bara rikare och mer gelatinöst. När du inte lagar mat så länge som möjligt, riskerar du att Inte extrahera tillräcklig smak eller gelatin Koka det för länge och du kommer i fallet med allvarligt minskade avkastningar Under hela provningen smakade jag mina bestånd som de kokade och fann generellt ungefär 1 1 2 timmar för att vara en rimlig slutpunkt Av tid för en smakfull, rik buljong men inte så länge att det är ett stort engagemang för att göra det. När du har den här grundläggande beståndsdelen, kan du antingen hålla fast vid det eller prova några av de mer ambitiösa uppgraderingarna som jag nämnde ovan Tänk bara hur illa du kommer att fe El köper kycklingfötter. Hämta receptet. Basic Chicken Stock.

No comments:

Post a Comment